Vecka 28-31 har vi semester! Under denna tiden är våra svarstider längre. Vid akuta ärenden, ring 0451-70 02 10 eller maila kontakt@enermont.se. Glad sommar önskar vi på Enermont ☀️ 

Vår målsättning

Vi vill erbjuda dig som kund en effektiv och prisvärd solcellsanläggning med hög kvalitet!

Vi är ett företag som främst jobbar lokalt, nära våra kunder och utan onödiga mellanhänder. Vår framgång bygger på rekommendationer från våra kunder och gör därför vårt yttersta för en positiv upplevelse. För att lyckas med detta har vi en noggrann kontroll av våra projekt innan de installeras hos er, allt från montagesystem till val av paneler dimensioneras noga enligt tillverkarens krav.

Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket och medlemmar samt certifierade genom Svensk Solenergi - ett bevis på att vi är ett ansvarsfullt företag och att du kan vara trygg med oss som leverantör.

Vår värdegrund

Kunden i fokus

Vi arbetar hårt för att varje kundupplevelse ska vara enastående och strävar konstant efter att bygga starka kundrelationer.

Kvalitet

Vi erbjuder kvalitativa  produkter från en rad kända tillverkare och arbetar enbart med den senaste tekniken.

Kompetens

Vi har egen auktorisation för elinstallationer och egen personal som kontrollerar befintlig kapacitet innan arbetet påbörjas.

Garanti

Vi lämnar garanti på samtliga produkter och finns kvar och hjälper till om det mot förmodan skulle uppstå fel i framtiden.

Hjälp hela vägen

Vi erbjuder kostnadsfria besök, ger offert utan dolda avgifter och hjälper till hela vägen, från planering till färdig installation.

Jobba hos oss

Det är stekhett att arbeta inom solcellsindustrin just nu och vi söker i princip alltid efter ny, kompetent personal att komplettera vårt team. Om du vill bli en del av vårt härliga gäng så kolla på vår sida över lediga tjänster. 

Är du elektriker och intresserad av solcellsbranschen? Vi söker kontinuerligt efter duktiga elektriker - skicka gärna in en spontanansökan via länken nedan.