Har du stora, outnyttjade takytor, höga elkostnader och svårt att investera i omställningen till grön energi? Då kan vi hjälpa dig.

Upplev kraften i hållbar energi med PPA

Med PPA (Power Purchase Agreement), ett långsiktigt elavtal mellan dig och Solar Power Accelerator (SPA), står vi vid din sida från början till slut. Avtalet sluts mellan er och SPA medan vi på Enermont tar hand om hela processen - från projektering och installation till drift samt underhåll av din solcellsanläggning. Du betalar ett fast pris för den el som du konsumerar, och vi säkerställer att din resa mot förnybar energi är smidig och lönsam.

Ingen investeringskostnad

Ingen drift- och underhållskostnad

Sänkta elkostnader

Långsiktig prissättning

Extra arrendeintäkter

Klimatsmart el

SPA investerar och

Enermont installerar

Baserat på era specifika energibehov designar vi en skräddarsydd solcellsanläggning för er takyta, vilket optimerar era resurser och maximerar energiproduktionen. Vårt expertteam hanterar allt, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi gör arbetet åt er.

Vi säkrar ert elpris

Njut av förutsägbara energikostnader med ett fast och fördelaktigt elpris under hela avtalsperioden. Ni slipper oroa er för plötsliga prisförändringar på elmarknaden och kan planera er budget med trygghet och stabilitet.

Bidra till klimat- och hållbarhetsmål

Genom att teckna ett PPA med oss visar ni att ert företag tar hållbarhetsfrågor på största allvar och arbetar aktivt för att minska ert klimatavtryck. Med solenergi producerar vi tillsammans ren, förnybar el som bidrar till en grönare framtid för vår region.

Hur fungerar det?

Ta steget mot en hållbar framtid

Solar Power Accelerator tillsammans med Enermont AB erbjuder en unik möjlighet att installera en komplett solcellsanläggning med batterilager, helt utan kostnad för fastighetsägaren. Vi tar ansvar för ditt företags övergång till förnybar energi. Ni som fastighetsägare blir gröna omedelbart utan kapitalkostnad med en betydande månatlig kostnadsbesparing genom långsiktig prissäkring. Gör din intresseanmälan nu!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 48 h. Tänk på att din takyta behöver vara minst 1000 kvm för att kunna ingå ett Power Purchase Agreement.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du några frågor?

Tveka inte på att höra av dig till oss om det är något du undrar över så hjälper vi dig!