NYHET!

Nu erbjuder vi leasing av solceller för företag och föreningar.

Vecka 28-31 har vi semester! Under denna tiden är våra svarstider längre. Vid akuta ärenden, ring 0451-70 02 10 eller maila kontakt@enermont.se. Glad sommar önskar vi på Enermont ☀️ 

Solceller för företag & föreningar

Solen är en miljövänlig och förnybar energikälla. Allt fler företag och föreningar ser fördelarna med att installera solceller för att sänka driftskostnader och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. Vi skräddarsyr lösningar för att möta just ditt företags, fastighets eller förenings unika förutsättningar och hjälper dig hela vägen, från planering till färdig installation. Vi erbjuder även leasing genom vår partner Nordic Finance. Dessutom stöttar vi föreningar och dess medlemmar genom sponsring.

Omställningen till förnybar energi kan kännas komplex - kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Solceller på marken

Det finns många anledningar till att installera solceller på marken. Kanske saknas ett optimalt tak eller finns det mycket mark som inte används. Det finns även fördelar med att installera solcellerna på marken, effekten ökar genom möjligheten att optimera lutning och väderstreck. Solcellerna monteras på en markställning och fungerar på samma sätt som de som installeras på tak.

Referensobjekt

Recension - Glimåkra Folkhögskola

"I anbudsprocessen med olika företag utmärkte sig Enermont med sitt stora engagemang, expertis och positiva kundbemötande.

De höll alla deadlines, arbetet skedde på ett säkert och betryggande sätt genom hela arbetsprocessen - jag har aldrig behövt göra så lite som fastighetsansvarig i ett så stort projekt tidigare.

Enermont lägger stor vikt på att utföra ett kvalitetsarbete, från början till slut. Det märks i kundbemötandet med deras montörer, elektriker och ledning, men syns också på deras arbete."

- Haakon Johnsen, Fastighetsskötare/Drifttekniker,

Glimåkra folkhögskola

AMW-gruppen - Trollbäckens förskola

Totalt installerad effekt: 66kWp

Den nybyggda förskolan i Hörby var redan från start inriktad på hållbarhet. Därför var solceller givet redan i planeringsstadiet.

66kW solcellspaneler från Znshine Solar monterades på Esdec Flatfix fusion och sattes på taket i öst- samt västlig riktning och kopplades till Ferroamp energisystem.

Leasing av solceller

Nu erbjuder vi leasing av solceller genom vår partner Nordic Finance för dig som företag eller förening. Företagsleasing är en bra lösning för företag som vill investera i solceller utan att behöva köpa eller låna, fördelarna är många: 

  • Bibehållen likviditet
  • Enkel budgetering
  • Leasingkostnaden är avdragsgill
  • Försäkring av laddutrustning ingår

Räkna på din leasingkostnad via kalkylatorn nedan eller kontakta oss för mer information.

Sponsring till föreningar

Vi på Enermont vill att så som möjligt ska kunna röra på sig i en sund miljö. Sveriges alla föreningar gör en enorm samhällsinsats där det mesta som görs är på ideell basis. Att idrotta i en förening skapar en rad positiva effekter. Bättre psykisk och fysisk hälsa, lära sig sunda värderingar samt ökad inkludering och integration.

Därför stöttar vi föreningar och dess medlemmar som väljer att även investera i en grönare framtid genom sponsring av solcellsanläggning.

unsplash